Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Anya meséje
Küldd el képeslapként!
Az Anya meséje című Earthdawn könyv borítóképe.
Nézz szét a galériában!
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Termékismertető - Dobókocka (16 oldalú)
Termékismertető - Alfa pakli - Felfedezők
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Roxat céhei
Termékismertető - Zén Legendái: Kísértetjárás

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (620)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
jaaaa

ok. vissza olvasok

azért köszike ;)
 
Ha jól emlékszem lassan 2 éve kellett volna megjelennie? De most ugye ott vannak neki a gyerek(ek?) is, de valamikor amikor rákérdeztek, azt mondta, hogy a fele már megvan. Olvass vissza a fórumon, én is innen szedtem az infókat.
 
wow.

ez komoly ???


elvileg mikorra ígérte ?? mármint h mennyit csúszik?
 
Ígért egy könvet, már sokat csúszik a megjelenéssel, de elvben a Farkastestvér folytatása lesz.
 
Milyen új könyv lesz ??? :O

erről még nem is hallottam !!!!!
 
Meglesz karácsonyra, vagy készüljek más ajándékokkal?
 
Hát az én gyomrom is bevenné ha kapnánk vmi infót arrol h mikor jön uj könyv mert már áááá
 
Nem tom ti h vagytok vele én már nagyon alig férek a bőrömbe úgy várom az új könyvet de a minap megint találtam vmit. Ismeritek a Rost magazint? Ha nem ismerjétek meg! Keressetek rá és nézzétek meg az első számát asszem 3000 a címe. Segít a várakozásban főleg ha letöltitek és elolvassátok az utolsó novellát
 
Ez a könyv valami zseniális.
Az eleje kicsit nehezen indul be, de ez nehogy bárkit is eltántorítson a továbbolvasástól!
Fantasztikus, végig feszült figyelemben tartják az embert még a legapróbb epizódok/párbeszédek is.
Valóban, más,mint az eddigi könnyed humoros könyvek, de ez a regény is tökéletesre sikeredett. Engem legalábbis lekötött és a hatása alá vont
 
Mi nincs rajta lezárva???
 
Hitomi, nem mondod komolyan, nyitott kérdés a vége, nagyon nincs lezárva!
 
Szerintem az Éjfélnek más a hangulata, mint az eddigi könyveknek. Nekem Goldenlane a kedvenc íróm, de őszintén szólva nekem nem tetszett. El is ajándékoztam azt a könyvet.
Más: Mért akar mindenki Farkastesó folytatást? Sztem az egy lezárulz, kerek történet, egy folytatás csak illúzióromboló jellegű lenne. Inkább egy hasonló kellene. Bár az se lenne túl jó.
Nem szeretem az erőltetett folytatásokat.
Olyan hetvenhétezer részes brazil sorozatok. Na jó, az rosszabb...
 
Új fórum nyílt, az érdekelne, szeretnétek-e fansightot, megcsináljam-e, vagy nem. Természetesen várom a segítséget is, illetve saját műveket is. Bővebben ott.
 
Serintem meg anyiból lenne szerencsétlen, hogy Richit darabokra tépnék... Mivel a farkasok és a vámpírok sose csipázták egymást igazán. Amugy meg nem kell garou hogy elintézze, elég lenne kicsi Chris. Mert ugye egy farkas simán elbír 2-3 fiatalabb vértestvérrel.
 
Alexandernek, ki másnak?
 
Ti amikor még nem lehetett sejteni, hogy "happy end" lesz a vége, szóval hogy mindenki túléli, meg a Nellnek se lesz semmi baja, akkor a Hercegéknek vagy az Alexnek szorítottatok?
 
Nekem az elején nem tetszett ez a könyv annyira nem hogy le is tettem, de mikor újra olvastam rájöttem, hogy csak hogy nem olvastam elég sokáig. Ugyanis a sztori csak akkor indul be mikor az a bizonyos fogadás megköttetik onnantól meg már az egész könyv fantasztikus mint az összes többi amit Goldenlanetől olvastam. Alex tényleg írtó szimpi karakter az örökkévalóságot én is szívesen tölteném vele, de nem halnék meg érte.
Ui.:Már nagyon bánom, hogy nem olvastam végig elsőre.
 
tény és való, de egy folytonos visszatérő kérdés: MIKOR KAPJUK A KÖVETKEZŐT???
 
Nem hiába röhögtem rajtuk halálra magam....
 
Richie és a Hunter tesók találkozása annyiból lenne szerencsétlen, hogy bennük sok közös jellemvonás van (leginkább az esztelenség és hanyag lazaság terén). Az ellentétes kultúrák és magatartásformák találkozása sokkal humorosabb helyzeteket eredményezhet:
Kicsi Chris Lui
Arh'hin Hatal
Alexander Richie
Thani Q
Szerintem meggyőző ;)
 
Anne Rice könyveit inkább hagyjuk, kettőt olvastam tőle, és elég nagy csalódás volt mindkét regény. A Nyúl Béla vámpírok valahogy lelombozzák az embert...
 
Valamit elfelejtetek... A halál témája sokkal kidolgozottab, mint az eddigi könyvekben... És vámpíros könyvek közül se volt még olyan ahol nem az volt a "cél", hogy vért igyon, hanem az áldozat életével hosszabbítsa meg a saját életét... pl.: Anna Rice: ha a halandó meghal vérszívás közben, és a vámpír még utánna is próbál belőle vért venni, belehal...
Vampire: abszolút nem kell meghalnia az áldozatnak...
 
Én is nemrég (egészen pontosan 2 órája) fejeztem be az olvasását. Szerény véleményem szerint ez az eddigiek közül kilóg, a Farkastestvérhez áll egy kicsit közelebb. De tényleg jó, bár másmilyen szórakozást nyújtott, mint pl. a Balhék.
(U.i.: Minek kért volna szerszámokat, amiket aztán zsebre vágott? Rá lehetett jönni, bár szerintem a többség jobban izgult, mintsem ilyenekre figyeljen ;))
És tényleg jó, hogy (talán Marián kívül) nincs olyan szereplő, aki túlságosan eltérne valamelyik irányba. A borítóról meg annyit, hogy legalább azt tükrözi, hogy ez egy vámpíros könyv. (volt már rosszabb is )
Végig izgultam Nellért. Nagyon fordulatos történet, szerintem ez az egyik legjobb tulajdonsága
Csak így tovább Goldman Júlia!
 
Van benne valami, amit mondasz. De nekem nem a szereplőkkel van problémám, hanem inkább a könyv stílusával. A pasi a borítón meg tényleg randa.
 
Inkább úgy fogalmaznék, hogy egy új oldalát ismerhettük meg. Vagy ugyanazt hátulról?

Alexander Nyikolajevics Szumarokov főhadnagy az egyik legjobban sikerült karakter, akiről eddig olvastam (áh, olyan jó kis fanartom van a fickóról D). És igazán élveztem, hogy kivételesen nem egy nő, hanem egy férfi testébe "bújhattam bele", élvezhettem a gyengébbik nem becserkészését, a tökéletesség utáni reménytelen hajszát, az idő semmisségét...

És a cím annyira remek szimbólumot ad az éjszakai életről, a fogadásokról, a találkozásokról, a határidőkről...

Peter Miller a mi (az én?) generációm elitjének a megtestesítője, egy nem mindennapi fiatalember, akiből minden lánynak el kellene otthon egy-kettő.

Katerina pedig egyesíti azokat az előnyöket, amiket megismerhettünk Róka, kicsi Chris és Arh'hin személyiségében, egy igazi, modern, önálló nő, aki kellőképp talpra esett és okos.

Richie mintha Ricardo és Chris minden lazaságát tükrözné, megfűszerezve némi félnótás beütéssel, ezzel együtt viszont épp olyan imádnivaló, mint bármelyik más Goldenlane-hős.

Összegezve, számomra nagyon kellemes élményt nyújtott ez a regény. Eredeti, új vámpírmegközelítést adott, ám nem olyat, mely a régi vámpírmítoszokkal ütközött volna - tökéletes harmónia.

Ja, és mielőtt elfelejteném: a Lord nagyszerű figurát kapott!

Az egyetlen problémám a könyvvel: A BORÍTÓ.
Ó, Te jó ég... hát Alexander egy "istencsávó", erre egy ilyen rusnya, ötvenhez közeli palit rápingálnak a fedélre?! És még a toronyóra is hajnal kettőt mutat éjfél helyett! Eh... szerencse, belül már minden oké
 
Csak hogy maradjak a könyv stílusánál:

Sajnálom azon lelkeket akik nem találták elég szórakoztatónak a neves írónő ezen művét mely szerény véleményem szerint, mely nem számít sokat, ennek ellenére odaszúrom, hogy igen is nagyszerüre sikerült és a hölgynek nincs oka szégyenkezni ezen mű után. Ezért szeretném megragadni ezen fenkölt pillanatot, hogy gratulációmat fejezzem ki. És aki szerint ez az álláspont nem felel meg a valóságnak azt kihívom párbajra...

Na jó elég a poénból, szóval télleg nagyon jó let a könyv, és beleillik a sorba....
A Farkastestvér nekem is nagy kedvencem, de én nem tudok különbséget tenni a Goldenlane könyve között, olyan szemszögből, h melyik a jobb!

Habár a csillagfény azért nem tetszett annyira mert rövidek voltak és hamar vége volt!!!!!! Én pedig sokat swszeretek olvasni tőle!!!!!!!!!!
 
Na igen, nekem is a Farkastesó az abszolút.... ez az Éjfél egy kicsit fura volt..
 
Olyan, mintha Goldenlane nem magát hozta vola az Éjfélben. Ez valahogy nem tetszett nekem, pedig vámpír fanatikus vagyok.
 
én is ezen a véleményen vagyok, valahogy olyan furcsa lett.de ezt ne nagyon hangoztassuk inkább, mert megsértődik az írónő, mi meg várhatunk a következő könyvére)))))))))
 
Hi!

Sajnos nekem Goldenline könyveiből ez tetszett a legkevésbé. :-( Valahogy nem jött át.
A Balhé-k és a Farkastestvér sokkal jobbak, eze történetét folytatnám.

Üdv!
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Termékeink | Írók és rajongók | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.