Vissza a Főoldalra
Profi kategória - A verseny jelenleg nevezés fázisban van!
Amatőr kategória - A verseny jelenleg nevezés fázisban van!
Helyszín:Wekerlei Boccia Klub, 1196, Budapest, Mészáros Lőrinc u. 45.
Időpont:2021. június 20. nevezés 9-től, kezdés 10-től.
Szabályok:Hagyományos verseny - Ez mit is jelent?
Nevezési díj:1300 Ft.
Ha online küldöd be a paklilistát a beholderes pakliszerkesztővel, akkor 1300 Ft, ha a helyszínen, papíron adod le, akkor 1800 Ft. HSZ tagság esetén ebből van 200 Ft kedvezmény.
A versenyen max. 50 fő vehet részt, ezért ha biztosan be akarsz jutni, jelezd részvételi szándékodat előzetesen a hkk{kukk}beholder{ponty}hu címen, jún. 17-ig! Az eddigi jelentkezők listáját itt lehet megnézni, ha jelentkeztél, de nem látod a neved, vedd fel a kapcsolatot velünk!
Díjak:Ultraritka lapok, valamint paklik az amatőröknél és pénzdíj a profiknál. Megemelt dijazás: a szokásos 2-2 foilos UR mellett további 1-1 UR mindkét kategóriában. Azok a résztvevők, akik a májusi beholderes versenyen nem kaptak foilos Fekete özvegyet, kapnak egyet ajándékba. A díjazás minden kategóriában az indulók számától függ. Itt lehet megnézni, hogy mennyi indulónál milyen díjat osztunk.
Érdeklődni lehet:Beholder Kft. - hkk{kukk}beholder{ponty}hu, 06-1-280-7932
Megjegyzések:Az amatőrök között az indulhat, akinek profi pontszáma az utolsó egy évben hétnél kevesebb és a profi összpontszáma 15-nél kevesebb. Itt lehet megnézni, hogy milyen versenyért mennyi profi pont jár. A profi összpontszám 2002. július 1-től szerzett profi pontok összege.

Biztonság:
Mi is tisztában vagyunk vele, hogy a járvány nem múlt el még varázsütésre. Ezért a rendezvényt az előírásoknak megfelelően szeretnénk megrendezni. Kérünk mindenkit, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal, az hozza magával, de a versenyen e nélkül is részt tudsz venni. Maszkviselés: akinek nincs igazolványa, kérjük vegye fel a maszkot, amíg az épületben tartózkodik. De emellett bátorítunk mindenkit, hogy a saját és a többiek fokozott biztonsága érdekében hordjon maszkot, ha van rá lehetősége. Kézfertőtlenítőt biztosítunk a helyszínen.

Ultraritka akció: Azon játékosok között, akik neveznek a versenyre, és legalább 1000 Ft értékben vásárolnak HKK terméket, a verseny utolsó körében egy ultraritka lapot sorsolunk ki. Figyelem! A beholderes versenyeken minden HKK termék akciósan vásárolható!

A helyszínen büfé üzemel, kérjük a helyszínen vásárolt ételt/italt fogyasszátok.