Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Árnylord
Küldd el képeslapként!
Az ősi barlangcsarnokok által övezett mélységi tavak felett lebegve még mindig élnek Árnylordok, ezek a csuhás szellemlények. A galetkik - legnagyobb szerencséjükre - csak nagyon ritkán találkoznak velük.
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-03-28 12:10:00 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
Szrentem nem kőne.

Ha olvastátok Leanthil naplójának 2. részét ti is tudjátok mi volt belőle.
 
Azzal varni kell 14. szintig. :P
 
lehetne oltan tárgy amit a galetki visel, de a szolgákra hat, esetleg nem foglal helyet a gazdin. (pl:póráz,stb)
 
Azér az 1 kicsit durva lenne, ha mongyuk egy pl. mikropoid szolga kapna vmi eszement tápot, ésaztán viszont el kell engedned, mert már iszonyat gyenge magasabb szinten...viszont szolgákra rakható tárgyaknak örülnék...bár nemtom, mi az amit rá lehet rakni egy zombi és egy agglomerátor tipusú dögre...
 
lehetne mondjuk egy külön versenyszám ahol lehet szolgákat is vinni.sött fokozni is lehetne,egy olyan versenyszámmal ahol CSAK a szolgáink harcolnak, és ök kapnának jutalmat nem a 'gazdáik'.
 
Hali!

Az ötlet nekem tetszik, de tartok tőle nem valósítják meg annak ellenére, hogy elég egyszerűnek tűnik. Az egyik ok, hogy így jóformán 2x annyi díjat kell kiosztaniuk. Nem igazán tudok olyan megoldást, mely ezt áthidalná.

Szocsó
 
Dani, ne szivass már, kellett vagy 2 perc, mire leesett, mit is akarsz... ;-)

Hiába, az arany orgling fétis akadályozza az amúgy is szerény képességekkel megáldott agyam működését! ;-)

Neked amúgy mi a véleményed az Olimpiáról és az itt olvasható ötletekről?

Üdvözöl: Demorkisz
 
Demo inkább arra figyelj, hogy valami Torz Talbot nevű alak fordulója van a Te linked alatt (MijazŐV Szk és Árak között)

Leinád

;)
 
Hello!

Az az ötletem, hogy minden olimpiai jelentkezés során legyen meghirdetve több fajta versenyszám minden szinten, és minden jelentkező kiválaszt 3-at amin indulni akar:

1.) egyéni olimpia
2.) szolgás olimpia
3.) pankráció
4.) pszi olimpia

(5.,6.,... pl. mágusok/lehelősők/... viadala esetleg, hiszen ez már le van programozva, régebben voltak ilyen küzdelmek is.)

(Mert ugye eddig is 3 viadalon indulhattunk annyi pénzért, ami egy forcsi ára: egyéni/szolgás küzdelem, pankráció, pszi olimpia)

A jelentkezés így egyfajta szavazás is arról, hogy melyik viadal forma mennyire népszerű a játékosok körében.

A játékos verseny leírása valamivel rövidebb a küzdelmeknél, ezért valszeg a Beholdereseknek pénz szempontjából nem jó, hogy a játékos verseny helyett is választhassunk mást, bár az is jó lenne.

Amelyik lakószinten túl kevesen vannak, ott sajnos a választás lehetősége nem adatik meg persze.

Szerintem ez viszonylag egyszerűen leprogramozható, így van esély rá, hogy megvalósuljon. Vélemény?

Demo
 
Ilyen szempontbol igazad van, de szerintem sem illik az olimpiahoz a szolga. Egyszeruen nem arra vagyok kivancsi, hogy az allatkertedet mikent fejlesztetted, hanem hogy magad mikent fejlodtel. Ha harcolni akarok veled es az allatkerteddel egyszeruen kihivlak es kesz. Az olimpian nem azzal szeretnek talalkozni amivel fordulo kozben barmikor.
A tk-rol pedig annyit, hogy gondolj bele: 6 fos tk, mind a 6 fo viszi mind a 8 szolgajat... Iszonyatosan hosszu es atlathatatlan csata min. 55 resztvevovel(azonos szolga nev, fajok elnevezes nelkul), valami aminek a leirasa elfoglalja a fel fordulod. Ezenkivul pedig egesz egyszeruen mert ez a szabaly.

Szocso
 
Mar ne haragudj... de azt hiszem a veges keszletek birodalmaban (x TVP all mindenki rendelkezesere) igenis szamit hogy en arra koltom a szukosen fellelheto lelekenergiamat hogy Vezetokeszseget, Meggyozokeszseget es szolga szintet noveljek (valamint TVP-t a szolga etetesere es gyogyittatasara), minthogy a sajat karakterem bizonyos harci tulajdonsagait noveljem.

Ilyen formaban a szolgak igenis a karakternek egy fejlesztett harci kepessege amire ugyanugy koltott mint mas valamilyen mas harci (vagy egyeb olimpias) kepessegre. Miert ne vonultathatnam fel ezt a kepessegemet?

(Igazabol ide tartozik hogy mar azt sem ertem a TK-ra miert nem lehet szolgat vinni... ott is hibadzik a logika...)

Udv:
Simon
 
A te karakterede esetleg, en csak azert hasznalom mert lady meg eben morf ellen kell. Az olimpian nem a szolgaid teszik probara hanem teged, semmi keresnivalojuk ott.
 
Szolgast, vagy szolga nelkulit? Az itt a kerdes!:-)

Mindegyik mellett fel lehet sorolni sok-sok ervet.

Talan az lenne legjobb, ha nyari mindig szolga nelkuli lenne, a teli pedig mindig szolgas.
 
Egyszerűen: Berekedtél...

vagy leégetted valami csipős szarral..

nem tok tobbet
 
Miert baj ha viszed az olimpiara a szolgadat? Arra is ugyanugy koltesz eroforrast mint sajat magardra. Szerintem a szolga a karakter szerves resze... En meg azt sem ertem hogy miert nem lehet szolgat TK-ra vinni...
 
nekem mind1, mindegyikre van nyero jeloltem
 
Rhemedyl: Azért egy jó magas kontaktméreg immunitás sem árt BIZONYOS ütősök ellen, ugye????? ;-D
 
Oyin, igazad van, sorry! :-)

Akkor ki kéne találni valami szerepjátékosan hangzó dolgot, ami a lehellést megakadályozza...
Hmm...

Anti-SÜSÜ tabletta? ;-)) Ha beveszed, nem tudsz lehellni...

Na inkább ez: A szádban lévő lehellőmirigyeket orvosi közbeavatkozással átmenetileg lezsibbasztják, ezért nem tudsz lehellni. Így talán ok, de írjátok ide, ha van jobb ötlet! Köszi!
 
Demo:
Varázspárbaj során minden végtagot lekötöznek, a résztvevők elemi immunitását pedig varázsitallal az egekig növelik.

majd Hunter orulni fog, es a tobbi elemi mage is
 
Lehelosoket se kell sajnalni ilyen szampontbol...
Kello vastagbor, egy kis tuske, meg buz es leverik az utosoket. Morq Fan Gor pl rendszeresen a dobogora kerul pankracioban.
Demo javaslata jol hangzik, esetleg lehetne egy olyan is, hogy aki a negy szamban osszesen a legjobban teljesitett, az kap valami extra jutalmat (vmi univerzum pancel jellegut, ami mindenre ad egy kis bonuszt).
 
A Pankrációban lehetne olyan változás, hogy miután mindenki puccosra vetkőzött, közlik, hogy ez alkalommal milyen harci képességet tesznek próbára.

Egyszer a végtagok kerülnek terítékre (ez már volt vagy 1000-szer), legközelebb a lehelletek, azután a varázslatok, majd a 4. olimpián mindenki a kedvenc lőfegyverét kapja kézbe, és csak távolról lövöldözhetnénk egymásra. Közelharcban mindig működne persze a bűz (kiv. ha varázsolunk).
Így minden harci stílus képviselői 2 évente díjazásban részesülnének.

Pl. Amikor mindenki csak a lehelletével kűzdhet (és perce bűzzel), a végtagjainkat jól összekötözik, hogy ne tudjunk vele csapkodni.
Lövöldözés során két szomszédos emelvény tetejéről tüzelhetünk egymásra, az emelvény körül forró láva fortyog...
Varázspárbaj során minden végtagot lekötöznek, a résztvevők elemi immunitását pedig varázsitallal az egekig növelik.
Végtagos kűzdelem során mindenkinek betömik a száját, és kész.

Szerintem még azzal is lehetne érdekesebbé tenni a kűzdelmeket, hogy lehellős versenyen lehessen használni lehelletet/elemi immunitást manipuláló varázslatokat + mágiatörést, ütős meccsen lehessen gránitbőr/sebezhetetlenség/tombolás/fürgülés stb... varázslatokat/italokat nyomni, lőfegyveres meccsen sebezhetetlenség/gránitbőr/szélpajzs/...

Külön írok a lőfegyveres meccsről: azt gondolom, hogy mivel mindenki pucéran, csak alapértékekkel kűzd, nem csak a lőfegyveres kariknak van itt esélye. Ha valakinek durván nagy a vastag bőre, és van egy 16/24/...-es lőfegyvere még (amit nem olyan nehéz elérni), akkor le tud győzni egy mesterlövészt is. De az tény, hogy a mesterlövészek esélyesebbek a lőfegyveres meccsen, és ez ne is legyen másképp. Mindenki találja meg a neki kedvező harci játékot.

Véleményed?
 
Hali!

Az Olimpia szent nevét sértik meg azok a galetkik, akik a szolgáik hada mögé bújva mernek csak kiálni a porondra harcolni! Nem igaz az, hogy egy varázsló nem bír el egy ütőssel! Minek van akkor a gránitbőr varázslat? A lövősök simán legyorsulnak mindenkit! Egy kör alatt kinyírhatnak bárkit! Szerintem pont jó, hogy külön van a pankráció!!
Egyedül a lehelősöket sajnálom. Ők sehova nem illenek be. Mindhárom támadási forma erősebb náluk. Nekik kellene kitalálni valamit.

(Egyébként semmi bajom a szolgákkal, én is használom őket. De nem az olimpián!!!)

Üdv
 
A pankráció soha nem lesz kiváltva. Ez Miki kedvence. A normál versenyben meg lehet, hogy ide-oda ugrálások lesznek szolgás és szolgátlan között.
 
A pankráció kicsit szúrja a szemem. Van egy versenyszám, amit kifejezetten ütősöknek rendeznek meg évente kétszer, aki nem végtagra gyúr, az teljes esélytelenséggel indul itt.

NAGYON jó ötlet volt, hogy varázstárgyak nélkül mérhessük össze az erőnket, alapértékekkel, de ez a rendszer nem ezt a cél valósítja meg.

Ennél még a mágus/lehellős/ütős kategóriák külön megrendezése is jobb volt, bár ott a lőfegyveresek ugyanúgy labdába se rúghattak.

Volna valakinek erre egy nagyon jó ötlete, hogy mivel lehetne kiváltani a pankrációt?
 
 | 1 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.