Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Maerju
Küldd el képeslapként!
"Óriási, csupa karom és csáp behemótok. Három vaskos lábukon imbolyogva közlekednek, apró madárszemükkel élelem után kutatnak. Bár nagy mérete a legtöbb ragadozót elijeszti, a maerju valójában könnyű préda - ráuszítva szolgahadadat, pillanatok alatt szétszedik neked ezt a lomha és magatehetetlen szörnyeteget." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-03-29 14:47:36 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
1 Spec. én nem utálom a katonákat,így megdől a mindenki utálja őket Kicsit komolyabban: tudomásom szerint a felsőbb szinteken senki nem utálja a katonákat.

2 Tisztogató klánba azért érdemes menni,mert kevesebb kno-t kell a harci képességeidbe tenni,hogy ugyanakkora sebzést produkálj,mint mások. Kno spórólás az egész.
Persze ez édeskevés a nemhalók,tudosok bónuszához képest,és a játék struktúrája miatt (értsd érdemes egy bazi nagy skillt nyomni+őskövezni mellé valami hasznosat,majd gevszatolgatni ezerrel-ami(k) értelemszerűen nem árt(anak),ha harci skill(ek) mondjuk) nem is biztos,hogy jól tudod hasznosítani az ősköveidet. Azaz a klánbónusz és az őskő hasznosítás üti egymást.
 
1 Miért utálja mindenki a katonákaz hiszen ha szerepjátékos oldalról nézzük a dolgot akkor ők óvják meg a seggedet ha alszol meg minden.
2 A tisztogató klánba csak szerepjátékosi érzések miatt érdemes elmenni? Mert ha van már egy +30-as sebzésed meg 3-4-5 végtaghod azzal már jó bónuszokat lehet elérni.
Persze én egyenlőre játékon kívüli vagyok ezért ha nemigaz javítsatok ki
 
Jó de ezeknek (tudos, halhatatlan) gondolom nehéz a 70+ rangot elérni, igaz, seholsem egyszerű
 
Aha, csak talan nem ebben a forumban
 
Nekem a Raia nem tetszik.Valami rosz van benne!
 
Azt tudjuk kicsi hópihe...
 
én + nagyképű vok...
sebaj

Sub-Zero
 
A tudósok! És nem azért mert esetleg annyi tárgyat találnának (még jó hu paranccsal is mindig tele a maxos barlangom), hanem ha ütős vagy és állandóan fürgülsz, (lové nem gond mer tudós a kari ugye) akkor számold ki h fejődik a kari végtagszakija... Nekem 27es az összes ugy h nem nyomok rá knot, van mellé tárgyakból 100% plusz tám. ugy h nem arra öltözik a kari, és nincs gond a találattal, és kb majdnem ott vagyok mint Brutus. Szntem. És emellé elfér a 80as erő ugy h nem arra öltözöl, hanem mondjuk nekró spellszintre és regenre és 4 db 46os vampirral a végtagon nyomulok nem gyógyitok stb... És ezt ugy tudod megcsinálni, h jók a tárgyaid ahhoz meg nem árt ha tudós vagy, én nem bántam meg a választásom... Ütősnek egyik legjobb. És csak 65ös rangom van ami épp jön megcsinálom, ami nem megy azt nem erőltetem, majd haladok szép lassan... TUDÓSOK
 
Hali
Én halhatatlan vagyok..és szerintem jó a klánunk..de mágusoknak ott a mágus klán..végtagosoknak pedig a mutánst v. a katonát ajánlanám...én lőfegyveres vagyok, és szerintem nekünk ez a legjobb...
Krynn
 
Igen, teljesen egyetértek veled, de azt azért tegyük hozzá, hogy a TVP is csak akkor ér valamit, ha azt _hasznosan_ el tudod költeni. Egy gyengébb karakter mindig több erőforrást fog felhasználni ugyanannak a feladatnak a teljesítéséhez, mint egy erős (mert többet kell gyógyítania, varázsolnia, több italt iszik, többször kell esetleg megpróbálnia), tehát a klánbónuszból járó plusz TVP-t sem fogja tudni ugyanolyan hatásfokkal kihasználni.
 
Elvileg minden klan erossege attol fugg, hogy a klanba tartozo "elen jaro" galetkit iranyito szemely hogy jatzsik vele.
Ugye minden klannal van par ember aki "az elen jar". Ha o eros, akkor a klanja is eros, de ez nem igazan igy mukodik.
Attol, hogy Brutus eros, attol a katona klan meg nem ultra tap. Ha mas klanba tartozna, akkor az lenne eros. Ha Tiszotogato lenne, akkor lenne kb. +200 sebzese koronkent, furgolve kb. +400 sebzese, ha nem tobb.
Viszont a Tisztogatoknal aki elol van a klanban /bocs, ha vmiben nincs igazam/, az nem tartozik a rendszeres olimpiai bajnokok koze, nem jar elen az arenaban, keveset szerepel a hirekben, stb., de ettol meg lehet eros, csak nincs a koztudatban.
Ha azt nezzuk, hogy a jatekostol fuggetlenul melyik klan a legtapabb, akkor egyertelmu, hogy a Halhatatlan a nyero, mert ott ha vkinek gyenge a karija, de halad a klanban, akkor is ugyanannyit er a bonusszal, mint a "tapos" Halhatatlanok.
Mas klanoknal a gyenge karik meg nem sokat ernek a klan-bonusszal.
Szerintem.
 
"katona a legerosebb" ez egesz egyszeruen lol, nem igazan vagod mit beszelsz nezz meg egy halhatatlan, magus, vagy mostmar bard klant, nem gyengen jobbak. Szerepjatekos szemmel pedig mindenkinek mas a jo. De ebben semmikeppen nincs igazad hogy "eros"
 
Mivan? Mi ez az osszevisszasag. Hol dicsertek, hol ocsaroltok, es alig lehet kibogozni hogy a Tisztogatook beszolas eppen melyik tabortol valo.
Olvassatok vissza, aztan reagaljatok. Hidjetek el megeri. ;)

Maradok Kay
 
szerepjátekos szemmel mondtam nem a számok büvöletében.egyébként igazad van.
 
Nos ez a kijelentes par evvel ezelott megallta volna a helyet, csakhogy azota jott korlat az egy csatabol kinyerheto max LE-re, ez kisse kinyirta a mutans klant, aztan jott a tamadaspeccs, az jol kinyirta a katona klant, a magus klan pedig el es virul tovabb. A primet pedig viszik a halhatatlanok, akik 100-as rangnal 4 fordulonkent elkolthetnek meg1 fordulonyi tvp-t...
 
A tolvaj a leggyengebb, a mutáns a legjobb, és a mágus+ katona a legerösebb.
 
Azokkal nem tudni, mi van, de biztos nem a hegyben élnek. Vagy én vagyok Raia megtestesülése?
 
nem, Raia es a tobbi isten vagy avatar mi szosz )
 
Kik? A Katonák?
 
ja vagy ugy. Mert en meg nem talalkoztam veluk ;) biztosan a fentebbi szinteken laknak ;)
 
karija van.
 
Ezzel senki nem értene egyet, akinek 70+ rangu bármilyen klános karija.
Tudod mit ér a mutáns 80as rangnál?
Fordulonkent 1szer 1 csatábanmegnoveli duplajara a meretet. Ez olyan, mintha ott sem lenne.
Maximumot mutans bonusz nelkul is kiszedjuk, mi mutánsok, tehát a +%Lé sem jelent tápot.
Egyedül az átokszórás az ami többet jelent a táp szemszögéből, azt meg ugye nem lehet nyomatni fordulokon keresztül, mert nincs annyi kari, akihez be lehetne menni.
Szoval a többi klán ugyanugy kiszedi a maxot, mint a mutans, tehat semmivel sem erosebb a klanom.
Ehhez kepest tudos duplan fejlodik, szedi ki a jo kis randomcuccokat, es meg eleg jo eselye is van hogy elsore atmegy a rejtvenyeken, persze rangtol fuggoen meg kap is hozza +let.
Halhatatlan +80 tvp-vel koronkent. Az igy is durva. Ez a legtaposabb perpillanat.
 
Raia hívőként viszont a felesleges erőszak és a káosz ellensége vagyok.
 
Heeej, micsoda elfogult nézetek) A katonák jók, ha még káoszt is teremtenek akkor meg főleg!
Chara-din, a káosz istene, a TF-en is a legnagyobb isten!!!
 
Továbbá általában ők teremtik a káoszt. Legalábbis az "előbb ölsz, aztán kérdeznél, ha lenne kinek" elv semmiképp se a rend fenntartásának a jele.
 
Elolvastam. ELVILEG. De csak pont annyira jók, mint az amerikai katonák Irakban. Érted...

Olvastad a 2 ŐV regényt és a KVK-t?
A legutóbbi Zene minisztériuma versenye győztesét?
A HKK lapok színesítő szövegét?
 
Már megint ez az átkozott tápolás! Ha tápra megyünk egyértelműen a Tudós, a Mutáns, a Mágus klán a legerősebb. De szerintem a klánokat nem tápszempontból kéne nézni ( mondjuk ez az egész ŐV-re vonatkozik)...
 
Es ha elolvasnal egy OV szabalykonyvet akkor latnad hogy a katona klan a rend letrehozasara, fenntartasara torekszik. Valoban teljes ellentetben allnak egymassal tehat...
 
Raia 1 isten a TF-en. HKK-ban az 1ik szín. HKK-ban a "párja" a Katona Klán (mer' más nem maradt), ami 1általán nem illik hozzá, mer' Raia a jóság, fény és rend istene.
 
Tisztogatók.
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.