Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Vermon teknős
Küldd el képeslapként!
"Mivel egész testét páncél védi, agyonverni szinte lehetetlen. Egy egyszerű varázslattal, vagy egy jól működő lehelettel viszont könnyen elpusztítható." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-03-28 14:38:25 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
kicsit eltevedtel, mar regen eloben van a modostias, napi 1 lepessel....
 
szerintem legyen naponta 1 lépés a 2 már kicsit sok meg ugye én nem is játszom ezt az izét
 
Mar csak az kellene, hogy a JL-emet betaplaljak )
 
És lőn pozitív változás, Ámen :]
 
Sziasztok, a szavazás eléggé megoszlott. Láthatóan, a többség szerette volna, ha megszünik a 3 napos korlát, viszont szintén a többség nem akarta, hogy egy nap többet lehessen lépni. Ezért végül annál a megoldásnál maradtunk, hogy naponta egyet lehet lépni. Ezzel kapcsolatban.
1. A levél természetesen nem fordul meg 1 nap alatt. De nem is arra számitunk, hogy mindenki mindig minden nap lép - hiszen a léphető fordulók száma továbbra is hetente eggyel nő -, hanem hogy akinek lemaradása van, be tudja igy hozni. A levélben játszók gyorsithatnak a dolgon úgy hogy faxon küldenek, ill. aki kockáztatni akar, küldhet egyszerre akár 2 fordulót, itt úgysincs olyan, mint a TFen, hogy ha rossz mezőre érkezel a végén, akkor a teljes következő fordulód elromlik, ha vaktában irtad.
2. A TF már a kezdetek óta igy müködik, sőt, ott egy nap többet is lehet lépni, és ebből eddig semmilyen probléma nem volt. Az ÖV egy sokkal inkább szabályozott környezet, úgymond egyenlő versenyt biztosit, de az elmúlt években kiderült, hogy a 3 napos megkötés túlzottan bekorlátozza a játékosokat, és a lemaradás behozása szinte reménytelen.
3. Az élmezőnynek nem kell félnie attól, hogy igy behozzák, egyszerű oknál fogva: aki gyakran lép, annak nyilván nem lesz olyan tökéletes fordulója, mint aki 1 hetet gondolkodik rajta. Persze elképzelhető, hogy felbukkan 1-1 üstökös karakter - ez a TFen is megtörtént - aki a semmiből nyomul fel. De én ezt jó dolognak tartom, hiszen igy mindenkinek megvan az elvi esélye, hogy feltörjön a csúcsra, és az élenjáróknak is jó, ha több játékos van, akivel együtt tudnak játszani.

Összességében, bizonyos vagyok benne, hogy ez a változás jót fog tenni a játéknak.
 
Üdvözlet!

Nem vagyok egy nagy karakter sőt elég béna játékos vagyok mondhatnám hogy a nem tápolós állatfaj egyik példánya A lényeg az hogy én arra szavaztam hogy minden maradjon a régiben mert még elevenen él az emlék bennem a leveles késés idejéből, de nem ez a fő indok hanem a pénz... Nincs annyi pénzem hogy a szintewn lévő ismerősőkkel tartsam az iramot és az már gáz... Meg ne felejtsünk el bizonyos embereket akik ezen változtatás után 25 nap alatt kilépnék az első 50 forcsit egy új karival és a rabszolgája szintiszta hasznoit termelt a fő karinak! Na tudom hogy ezt műr mindenki elmondta és megint hülye vagyok de úgyéreztem lekell írnom
 
Ebben igazad van !
 
hat most a tudas a random es penz egyforman szamit, mert ha penzed van, akkor van 3-4 rabszolgad is, aki osszelopj, osszevadassza a kompikat, megy veled Tra es nem kell masokta varnod, fuveket lop az italokhoz hogy aztanszetdibolhass mindent 50 hatalom itallal a testedben. Ehhez penz kell. Ahhoz, hogy ezt valoban ki tudd hasznalni tudas is kell. Es akkor meg minid gott van a hires random az at nem adhato cuccok eseteben.
Es a tudas tutti sokat szamit most is, hiszen azert az elenjarokat nem tamogatja 4-5 rabszolga karinkent
Viszont nem a penz fog dominalni ez utan sem, mert ahhoz valoban jo forcsit irj, nem lesz idod ULt kolteni, ha napi 2t akarsz lepni, meg napi 1el is csak az alacsony szinteken boldogulsz es van amikor ott sem.
Szoval en azert nem aggodnek a miatt, hogy majd most mindenki ezerrel naponta fog lepni es kiurulnek az also szintek ;)
 
Sziasztok !Lenne egy kérdésem azoknak, akik arra szavaztak , hogy egy nap 2x is lehessen lépni ! Képzeld el azt , hogy 1 éve kezdtél el játszani és be akarsz lépni egy SZ-be , de ők a 7-12 szint között vannak . Próbálsz minél hamarabb feljutni és persze minél erősebbé válni . De te levélben míg ők neten játszanak és az új módosítás miatt így még messzebbé és elérhetetlenebbé válnának ? Mikor elkezdtetek játszani levélben gondolom egyikőtök sem örült volna ,ha a társaitok mérföldes előnyre tettek volna szert és ti csak az üres barlangokat néztétek volna utánuk ! Megértem , hogy erősebbé akarjátok tenni a karitokat , de ne csak magatokra gondoljatok hanem a levélben játszókra és a fiatalabbakra is !
Én abban nem értek egyett ,hogy mindenki maga osztja be a pénzét : persze aki dolgozik és jól keres az megteheti . De aki gimnazista vagy egyetemista és tanul ,alig van ideje élni ,de még menjen el dolgozi is, mert nem akar lemaradni a többiek mögött ! Szerintem maradjon a régi rendszer, bár ezt mindenki maga dönti el ! UI: Jó lenne , ha legalább ebben az egy játékban nem a pénz döntene , hanem a játékos tudása !!!
 
a levelben jatszokat en is sajnalom
de en szoktam 12 orat dolgozni azert, hogy utana masnep ne kelljen ) (tudom, en hulye informatikus vagyok)
 
hát ha hosszú távra nézed akkor meg nem mindegy mennyi idő alatt jucc fel? akkor is 5 perc lesz 1 ul megírása és akkor is ugyanannyi ult fogsz feladni és azok a fordulók ugyanúgy unalmasak lesznek szal ugyanannyi időbe fordulóba és unalomba fog kerülni a dolog ha a ráfordítást nézed! tehát mongyuk 200 forduló alatt feljucc a 10re amivel 24 óra unalmat okozol magadnak! na most nem jobb ezt az unalmat beosztani és szépen lassan megélni? ) ki az az idióta aki napi 8 óra helyett 16 órát dolgozna azér hogy a hónap második fele szabad legyen?
tudom hogy hülye hasonlat és nem tudlak meggyőzni ezzel (igazából nem is akarlak) de azér logikusan és jól hangzik nem? ))
egyébként nyugi én sem a 3 naposra szavaztam csak sajnálom a levélben jáccókat na! ))
 
piros mogyis meglesz
 
figyu, ertsd mar meg nem az uncsi, hogy csak heti 1x lephetek, mert a 11-12-n nem uncsi heti 1x lepni, de a lenti szinteken (1-9) total uncsi (nekem) lepegetni, igy azon szeretnek mielobb atjutni, ott mar sokat nem kell ragodnom, hogy mit csinaljak, az elso 3 szint ULjeit 90%ban meg tudom irni elore, anelkul, hogy latnam a forcsit.

tehat ha felviharzok heti 5 lepessel a 11.re es utana mar csak heti1x lepek azt nem fogom unni, hidd el
tobb karit azert nem inditok, mert ohadt uncsi a lenti szinteken lepegetni es 0 jatek elmenyt nyujt eveken at.

es Raiden Nagyurral is ugy voltam, hogy siman lepegettem vona elegge gyakran heti 5ot, de 3at mindig es ettol meg ugyan ilyen lenne a kari.

en asszem hosszu tavon gondolkodom. Ha inditok egy karit, amivel hamar felerek elvezets jatekot nyujto szintre, akkor inditok, es hosszu hosszu tavon fogok vele jatszani. Ha nem erhetek fel vele eppeszu idon belul, akkor nem inditok, mert szetunom a belem eveken at.
Es hiaba rohog korbe a pszihologusod, en inkabb irok rendesebb ULt heti1x ha huzos a menet (pedig irhatnek 2t is vagy 5ot is ha ugy lesz) mint, hogy elbasszam nagyon a dolgot, csak azert mert lehet.
Aki olyan hulye, hogy az erdekli csak, hogy lepjen, nem az hogy normalisan, az magar vessen es ne sirjon.
En sem sirok, hogy miert nem vagyokolyan tapos, mint az aki nai 1-3 orat tolt UL tervezessel, mert en heti 2-3 orat toltok csak ezzel.
 
figyu ércsd már meg hogy ez nem segít azon hogy te ne unatkozz mer ez csak egy idieglenes dolog amíg el nem éred a max fordulószámot! utána már csak heti 1szer léphecc és akkor úgy fogod érezni a napi 2 forduló után hogy hónapokat kell várnod a következőre! ráadásul akkor sokkal hamarabb oda jucc hogy csak heti eccer léphess! ha unatkozol indíccs több karit! de nem értem hogy múlhat ezen hogy ne unatkozz én vhogy mást is tok csinálni 6 napon keresztül mire léphetek!
persze hogy nem lett gyengébb a 4 szinttel lentebbről felhozott karid épp ezér kell a 3 napot meghagyni! bármibe lefogadom hogy ha ezt napi 2 fordulóban csináltad volna akkor most egy csomó sokkal szarabb fordulód lenne mer gondolom megtervezed a fordulóid!
GONDOLKOGGYATOK MÁR HOSSZÚ TÁVON RÖVID TÁVON SOSEM ÉRI MEG!!!
ui: "attól hogy lehet még nem kötelező" ezt mond egy pszihológus ismerősödnek és körbe fog röhögni! ))
 
http://www.beholder.hu/?m=ov&in=hir.php&id=5459

A mogyorósat szeretem. ;)
 
versenyt hirdetek!

aki eloszor berakja ide a linket ahol a Beho siteon le van irva az EXT parancs, az kap tolem egy tabla csokit a talin! ;)
 
en hozam fel 4 szinttel lentebbrol karit, nem lett gyengebb mint a tobbi es tok uncsi volt a heti 2 lepes is keves volt soxor, amikor meg varni kelett a kov EXTre, akor szetuntam a belem

ha lehet naponta lepni es nem lesz a felevente csak 15 forcsi korlat akkor tutti inditok uj karit, mert van olyan jatekstilus amit kiprobalnek, es ha csak heti 2x lepek, idonkent meg heti 3x 4x akkor az nekem tok jo.
Lesz amikor csak heti 1x lepek. Igy is van, hogy nem lepek idonkent, mert sok a munkam.
Es engem allatira nem zavar, ha masok minden nap lepnek. Aki akarja az most is szijja rabszolgazza a karijat.

Ha valaki annyira rohan, hogy gyenge forcsikat lep, az az o baja, attol hogy LEHET meg nem KOTELEZO. ;)
 
így van sokkal roszabb fordulók születnének! eccerűbb ha szépen lassan hozod be a lemaradásod és rendesen megtervezed a fordulóid mintha csak úgy összedobsz egy csomó ult! végül pedig megin csak 1et léphecc hetente max ezt előbb éred el így! semmi értelme csak gyengébb lesz a karid!
 
igen ám csak ez téged időbeli előnyhöz juttatna azokkal szemben akik levélben jáccanak akiknek nincs ideje ilyen gyakran megtervezni a fordulóikat és akiknek nincs erre ennyi pénzük! na most gondojj a rabszolgázásra: a lényege hogy pénz segíccségével minél kevesebb idő alatt minél táposabb legyél! az idő és a pénz pedig ebben az esetben is adott lenne! tehát akinek futtya rá (és van elég ideje és mélben jáccik) az gyorsabban haladna mint akinek nem! tom hogy durva a rabszolgázáshoz hasonlítani de azér ott van az az ici pici hasonlóság!
így is többet fogsz tudni lépni mer nem lesz a fél évenkénti +15 fordulós korlát! szerintem ez eddig nagyon jól bevált akkor pedig nem érdemes változtatni rajta főleg ha ennyi vita van körülötte!
 
ja, napi 2 lepessel nem nagyon lehet tapolni meg optimalizalni meg napi 1gyel is nehez
 
EXT parancs!
ezzel kaphatsz extra fordulot gyak, azaz most indulsz, EXT es maris 15 forcsi lemaradasod van. Jelenleg ezt ugy evente 1x hasznalhatod, de ezen akarnak valtoztatni, hygo pontosan hogyan azt nem tudom, de velszeg lesz valami korlat, hogy ha most pl 293 a max forduloszam, akor EXT paranccsal tovabbra sem erheted ezt utol, csak pl 270ig johetsz fel.
de 270ig gyak folyamatosan lemaradasban vagy. (most nem, mert pikk pakk elfog a lemaradasod es utana megint varnod kell, evente 1x van EXT es 15 forcsit ad asszem, de ezt meg kell nezni az SZKban)
 
Hoi!

En nem ertem miert lenne hatalmas elony az, ha vki napi 2x lepne? Ezt csak akkor teheti ha van lemaradasa.
Ha elerte a maximalis forduloszamot, akkor annyi volt. Utana csak heti 1x lephetne. Es hosszu tavon ha heti 2x lepsz csak, akkor is van eselyed beerni forduloszamban.
Ez nem ertem miert ilyen nagy problema.
A penzet meg mindenki ugy osztja be ahogy akarja. Ha en ra akarom aldozni az idomet, penzemet, hogy felhozzak egy karit a legmagasabb szintre, akkor legyen meg a lehetosegem, es ne kelljen eveket eltoltenem vele, csak azert mert en kesobb kezdtem.
 
Én is mailben játszok de ennek ellenére nekem is ellene kell, hogy szóljak a dolognak. A postán játszók tényleg baromira lemaradnának meg akinek nincs annyi lóvé, h fizessék a napi 2 forcsit. És nem csak időbeli lemaradás lenne, hanem fejlődésben, tápban, kalandokban, summa summarum mindenben!
Rendben, h egy nagyon jó játék ezt elismerem, de akkor is csak egy játék, és nem mindenkinek adatik meg, h hetente 10 forcsira "szórja" a pénzt. 3 naponta a legmegfelelőbb, így fennmarad az egyensúly a szintek között és pénzügylieg is elfogadható.
 
Hali!

En meg most is postan lepek, bar neha kerem neten is. Mostanaban tenyleg csak azert megy a heti egy, mert ez ULt neten kuldom, de regebben siman lehetett egy heten ketszer is lepni. TFen kb 1400, KGn 200, OVn meg vagy 550 fordulot leptem postan, es ment...
Bar mostanaban egyre neccesebb
 
a tavalyi posta modernizalas ota heti 2t sem tudsz lepni a Magyar Kiralyi Posta jovoltabol
 
és régen mér maratt volna le?! (igaz annó nekem csomó fordulóm 2-3 hetes késéssel érkezett meg a posta jóvoltából) viszont megnézném te hogy tartanád az iramot levélben ha napi kéccer lehetne lépni! vagy naponta vaktában feladnál 2 ult úgy hogy az uccsó jó pár fordulód nem is láttad? mer ugye annak a fordulónak meg is kéne érkeznie és nem tok róla hogy faxon elküldenék!

leinádnak pedig üzenem: nem kell mingyár mindenkit az őv rosszakarójának kikiálltani aki nem arra szavazott amire te! ugye mégis létezik reális indok csak neked nem jutott eszedbe!

az már más kérdés hogy a beho hogy fog dönteni és hátrányos helyzetbe hozza e a postai úton jáccokat ha megéri neki! de nézhettyük úgy is hogy ez egy ajándék az ímélben ővzőknek és az eddigi játékmenethez képest a többiek nem szenvednek kárt! (sarkítva)
csűrhettyük csavarhattyuk ahogy csak akarjuk de ez a lényegen nem változtat már csak a nagyobb érdek a kérdéses!
és ez csak 1 probléma volt olvastam még itt párat!

egyetértek pötyössel abban hogy elég lett volna két opció is: maraggyon vagy változzon!
igazából mindkét oldalon elég nyomós indokok állnak szal el kell fogadni a végeredményt akármi is lesz az!

szavazzon mindenki a hozzászólások elolvasása után a legjob belátása szerint és bízzon abban hogy ennek fényében a beho majd jó döntést fog hozni!
 
Nem gondoltam hogy barki is emlekszik erre )
De ez valoban igyvan Szarvas "metropolisban" elok kozul mindenki igy nyomta, azisigaz hogy egyedul en maradtam, es pontosan a 99. fordulom volt az elso amit mailben kaptam. De addig se hyper, se irc, se listak, semmi, max amit 3 cimboraval megdumaltunk. Megis jo votl az akkoriban ahogy vartuk a postast, mas kerdes mostmar semmikeppen nem jatszanek levelben. Aztan az ircen lett sok cimbora, es immaron 3 szint ota bennevagyok az elso 10 koltozoben.
Koszonet ezert Soma, Zolika, klinsi, Khalel, Mirella, Klood es elnezest akiket kihagytam
Sztarolas off, es enis, joejt
 
TFre is lehet FAXolni is az UL-t
ja es Brutus is levelben nyomta az elso kb 100 forcsit megis ott van a topon ;)
 
Ez így igaz!
Ezekenkívül vegyük még hozzá azt is, hogy vannak még akik postán játszanak és ők pillanatok alatt lemaradnának így mindenkitől! Ez pedig hihetetlenül nagy szivatás lenne (én tudom, mert elég sok ideig postán keresztül játszottam és szinte mindenkitől aki velem egyszerre indult majdnem egy teljes szinttel le vagyok maradva...)
 
Hmmm...
Ez kicsit problémás dolog mert:
Nem mindenkinek van annyi ideje/pénze, hogy hirtelen hetente megtervezzen és elküldjön 10 fordulót, ráadásul a tapasztalanabbak tutira el is rontanának csomót ebből. Na jó, végülis ezeknek nem muszáj annyit lépni mondhatnánk, de úgy meg elég nehéz szervezni bármilyen TK-t/cserét, hogy ameddig én lépek 2-őt, addig a haver megcsinálja a szintet...
Szóval a heti 10 lépésnek köszönhetően a galetkik egy (nagy) része felköltözne a magasabb szintekre, de egy kisebb részük mégjobban elszigetelődne lent.

Másik (kisebb ok): Így bárki akinek elég pénze van símán összehozhat a semmiből egy rabszolgát magas szintre egy év alatt...

Viszont az is igaz, hogy a régi játékosoknak már kissé unalmasak az alsó szintek, így több éven keresztül végigvergődtetni rajtuk új karakterüket ameddigre felzárkózhatnak az eddigiek közé baromira lassú és unalmas folyamat lehet, mint ahogy az is frusztráló, ha egy új játékos be akar kerülni egy szövibe, de gyk. csomó ideig semmiben nem tud tevékenyen résztvenni (lcsben statiszta, építéssel nagyon le van maradva) egyébként pedig lenne elég pénze és ideje arra hogy kihasználja a sok lépést.

Szal nem annyira egyértelmű a kérdés
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.