Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Kőtroll
Küldd el képeslapként!
"A kőtrollok ősi teremtmények, nem sokkal fiatalabbak magánál a Teron Hegyénél. A Hegy anyagából gyúrták őket, és ők maguk is ugyanolyan kemények. Lomhán, lassan mozognak, de ha felébreszted őket, jaj neked - elég, ha egyetlen ütésük betalál..." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-03-28 21:26:07 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Keresd Piromacát (piromaca@yahoo.com) és lépj be közénk, a Káoszdemokratákhoz!
 
sziasztok szeretnék belépni egy működő szövetségbe.Van még ilyen?
 
Nargil mondja az igazat. Régen volt mikor még vágtam ennyire részletesen de mivel újra játszom az SZK nekem is kötelező olvasmány lesz újra. Bele kell rázódnom még. Túl sokat hagytam ki.
 
Harmadik szinttől lehet szövetségbe csatlakozni, egyébként igen, én is elolvasnám a második szabálykönyvet, a legtöbb parancsát (pl: ISM nagyon hasznos) akár első szinten is használhatod.
 
Amikor 2. szintre érsz akkor lesz sok új parancs és lehetőséged, pl jelentkezni egy szövetségbe és ha a tagok megszavaznak téged akkor tagja lehetsz a szövetségnek. Itt bal oldalt ajánlott olvasmány majd a 2. szabálykönyv :-)
 
Hello!

Mikortól lehet csatlakozni egy szövetséghez?
Szint vagy forduló függő?
 
Sziasztok! A Kalandférgek tagja vagyok de nem tudom mennyire aktív még még a szövetség, tud valaki nyilatkozni mert ha már nem aktív átmennék másik szövetségbe lehet.
 
Bocs a helyes email:darkmelon@gmail.com
 
A második Hullám nevű szövetség tagfelvételt hirdet.
Amit elsődlegesen tudni kell a szöviről:

- az épitéseink elején tartunk, most épül a bányagép és a festékgögör.
-jelenleg 14 tagunk van, de magas piorral szerepel az épitési tervünkben a tanácsterem épitése
-még 1 Lcs szörnynek se vágtuk el a nyakát(ami késik nem múlik) tehát még erről sem maradtál le ha csatlakozol
-szövetségünkbe jelenleg 7-3 szintig találahtóak karakterek
-akár 3. szint alatt is elfogadunk jelentkezéseket sőtt lehetőségeinkhez mérten segitünk is amiben tudunk(egyébbként a 2. szinten is vannak akik várnak a belépésre)
-ja és a legfontosabb egy jókedvű és segitőkész társaság tagja lehetsz
Amennyiben bővebben érdekel a dolog akkor keress fel a darkmelo@gmail.com emailen.

Tisztelettel:Lélekszivó
 
Halihó!

Nagy szerencséd van
Egy nemrég alakult, de már most egész egységes képet mutató szövetség(melynek neve Második Hullám) tagfelvételt hirdet.Amennyiben jobban érdekel a dolog(nagyon remélem)megbeszélhetjük magánba.Ja és Lcsk előtt állunk.
email:darkmelon@gmail.com
 
most kezdtem újra a játékot és érdekelnének a jelenlegi AKTÍV szövetségek.Bárd karaktert szeretnék csinálni. üdv mindenkinek---egy nagyon régi játékos
 
Sziasztok ifjú, és kevésbé ifjú társaim!

Az egyik legrégebben működő szövetség nevében írok. Amit érdemes tudnod:

A Magiszterek tagjai igyekeznek mindenkivel békében élni, aki nem árt nekik. Barátainktól, szövetségeseinktől nem lopunk, nem kineportozunk, és nem haszálunk ártó képességeket.

30 épület vár arra, hogy használatba vedd, viszont elvárjuk, hogy a jelenleg épülő, és a jövőben épülő, a szövetség tagjai által demokratikus úton megszavazott épületek munkálataiban kivedd a részed.

Legendás Csatákban "sajnos" [] elég jól haladunk, épp túl vagyunk Lord Akryl legyőzésén, jelenleg a Tlyxcet harcosokon, és a Xeno királynőn készülünk revansot venni a galetki fajt ért sérelmek miatt. Bár a tagjaink egyénileg nem a hegy legerősebbjei, ( azért van több hegy- és szintrekorderünk, néhány nagyon erős lehelős, és mágus) de csapatmunkával ellensúlyozzuk ezt a kis hiányosságot

Tagjaink többségében a 8-12. szint között vannak, de jó néhány fiatal tehetséget is tagjaink között tudhatunk 1.-5. szintről is.

Ha még nem döntöttél hova akarsz belépni, vagy meguntad régi szövetségedet, és szeretnél egy jó hangulatú, családias légkörű szövetség tagja lenni, ahol a Te véleményed pont annyit számít mint másé, akkor bátran keress meg (peethew@invitel.hu) vagy látogasd meg a honlapunkat ( magiszterek.fw.hu)

Proteus
 
Hy !
A #15136 szövetség tagokat keres ! Klán és egyéb megkötések nélkül vesszük fel a tagokat ! Ha jól akarod magad érezni és nem akarod hogy beleszóljanak a játékodba, az elejétől ott akarsz lenni a klán életébe akkor jelentkezz !!!!

#8327 Alexander Buratov
 
Nem tudom, hogy van-e ilyen szövetség (nem valószínű), de mi szivesen fogadunk bárkit, aki részt vesz az építésben. Mi egy baráti társaság vagyunk, segítjük egymást, szóval szerintem megéri csatlakozni hozzánk. Lcs-ben most győztük le a troz orglingot, tehát arról sem maradnál le nagyon. Elkh Alhan Dozo a Rúvel Öklei (#15125) sövetség nevében.
 
Most itt kivételt képezek, mivel nem hirdetek, hanem keresek.
Igen, egy szövetséget.
Egy Tudós szövetséget, amely még nem akkora megtápos, hanem inkább barátságosabb, családiasabb.
Ha van még ilyen akkor szivesen csatlakoznék, ha nincs, akkor egy nagyobb agglomerációba is csatlakoznék!
mail: maxius@fw.hu, kariszám #4964
 
Galetkik Nemzedéke!



Cirka öt esztendeje, hogy felnőtt korba lépő gyermekeink nekiindultak, és beköltöztek a Rúvel hegy legalsó szintjére. Azóta figyelemmel kísérjük őket, még ha ők nem is sejtik ezt. Mára már érett, harcedzett galetkikké váltak, bár sokuk előtt még ott áll az első igazán nagy próbatétel, az Őrök szintje.
Talán sokatok még ma is nosztalgiával gondol arra a napra, mikor a hegy eme szintjére költöztetek. Azonban fiaink és lányaink most nagy bajban vannak. A Rúvel hegyben élő galetkik életkedve, versenyszelleme és lelkesedése olyan mély szintre zuhant, amit még soha eddig nem tapasztalhattunk más hegyekben.
Lehet, hogy az ellenség keze van a dologban, talán hiányoznak az erőskezű vezetők, nem tudni. Mindemellett valami gonosz erő is betette a lábát, és a széthúzás egyre erősödő jelét látom. Nagytudású vezetőink összeültek, és egy merész ötlettel álltak elő. A terv teljesen őrültségnek hat, de talán éppen ebben lesz az erőssége. Mentő-expedíciót szervezünk a mostanra már elég érett fiatalokból, hogy beköltözve a Rúvel hegy legalsó szintjére, kemény harccal felküzdjék magukat, és utolérjék a Bölcsek Körét. Az elmaradozott, leszakadt társainkat felkarolják és ismét ragyogóvá varázsolják a szövetségük és nemzetünk nevét.

Minden hazafias érzületű galetkit kérek tehát, hogy önként jelentkezzenek erre az egyáltalán nem veszélytelen, kalandos feladatra!

Ezidáig 5 ifjú jelentkezett. Kettejük felderítőként már előre is ment, QXRC,a harmadik szinten, Vortex, a varázsló, a második szinten várja, hogy a többiek megérkezzenek. Három ifjú - s ezzel a mellette álló apró galetkikremutat - készek az indulásra: Dög, Mancs, ZZZ.

A többieket is kérem, ha éreznek erőt és energiát, vágjanak bele, mert most tőlük függhet a jövő!

Az expedíció indulási ideje, mire a nagy homokóra ismét lepereg. (2005. 04.04)

Addig is a béke legyen veletek!

Jelentkezés, részletek: ujkor.atw.hu

(Nem csak az 1. szintről keresünk Galetkiket. Bárki csatlakozhat a magasabb szintekről is, csak el kell fogadnia a feltételeket, és megvárnia, hogy beérjük)
 
A Tudás Őrzői szövetség tagfelvételt hirdet a játékot abbahagyó tagjai helyére. Mondhatnék sok játéktechnikai dologt,hogy miért minket válassz ( a játékban felépíthető összes épület készen van,megatápos szövitárgyért,a hegyben egyedüliként a legendás szörnyeket négyszer móresre tanító legendás csatákért,legendás tárgyakat igazságos módon való licitálásáért etc.),de nem teszem. Helyette inkább azt mondanám,hogy nálunk aktív a lev.lista,ha valamilyen tanácsra,tárgyra van szükséged,akkor azt hamar megkapod. Szerveződőben van az első szövitáborunk,a taikon mindig számíthatsz arra,hogy egy Őrző meghív egy hideg sörre-inkább ezek miatt gyere közénk! Nem bánod meg...
Jelentkezés itt: syrtaky@axelero.hu
Pannonica (új szövivezetőként)
 
Tisztelt galetki akinek megfordult a fejében hogy egy csapatban talán kellemesebb az élet itt a szük járatokban.szeretettel vár a Rúvel őklei szövetség.
Nem kinálunk hatalmas eröt ,bölcsességet nállunk nem lehetsz Torszülötteket roppanto "nagy" herceg(lol), nincs kész 60 épületünk amik csak ugy ontják a tápot. Nállunk jo hangulat van, közös elhatározások, közös cél. Mivel "kezdö" szövetség vagyunk várjuk jelentkezésedet hogy te is résztvehess a hegy megtisztitásában valamint hogy a végsö csatánál a hegy rajtunk keresztül sujthasson le az ellenségre.

Üdvözlettel a Rúvel őklei(15125) szövetség nevében Sikoly(6669) sarukin@freemail.hu
 
Ellenfeletek egy Natuuk, a csáplord...
Sub-Zero a Natuuk, a csáplordot támadja. A
Natuuk, a csáplord halálos sebet kapva a földre zuhan.

Hercegek
 
Mert?
 
Na, most tobb is lesz?
 
...félj...gyülekeznek a Holocaustok...félj...
 
Mivel egy tagunkrol nagyon regota nincs hir, meguresedett helyere tagokat vennenk fel szovetsegunkbe.

LCS soran Mofisztornal jarunk.
Ebben az evben meg elkeszul az a 4-5 hianyzo epulet, ami meg nincs meg a 65-bol, szoval kedvedre valogathatsz, hogy milyen tapepuleteket huzol fel, nekem jelenleg a kov tapokat adja egy kor eleji bemenet, amiben persze nincsenek bent az inaktiv hatasu epuletek bonuszai es egyebek (pl. borton, vadaszhaz, magushaz, LEgenerator, stb.), melyekre kulon parancs kell:

bsz 10 belépés szövetségi barlangba
Ellátogatsz a szövetségetek barlangjába.
Felkeresed a mágusközpontot, hogy képességeid átmeneti pluszt kapjanak (-2 TVP, -10 VP, +1 varázslataid szintjére). Először is, alaposan jóllaksz az élelmiszerraktár takarosan rendezett polcairól. (+7% jóllakottság.) Itt az ideje egy kis sportnak! A kiképzőközpontban edzel egy darabig. (+15% támadás, +7 lehelet kör végéig.) Az akadálypályán is edzel kicsit. Jólesően ellazulsz a barlangfürdőben. ( +2 bűz, +2 rugalmasság.) Kikölcsönzöl egy szimpatikus álruhát. ( +2 álcázás, +2 lopakodás.) Gyakorolsz egy kicsit a lőtéren. ( +2 lőfegyver (+2 gyorsaság.).) Megnézed az üzenőfalat. Nincs új üzenet. Imádkozol az ősök oltáránál (+10% lélekenergia). Szolgáid morálja is javul (+10%). Meglátogatod a szövetség kertjét. Nocsak, mit találtál! 3 sárkányvirág ! Óvatosan begyűjtöd. Karbantartod szerszámaidat. ( +2 zárnyitás, +2 mászás.) Kicseréled tapasztalataidat a tolvajcéhben. ( +2 csapdaészlelés, +2 lopás.)
Megvizsgálod a szövetség kincseskamrájában levő varázstárgyakat: Mofisztor köve (#411), Mofisztor köve (#411). Búcsúzóul körülleng a mágustorony aurája.
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 315.]

bsz 2 belépés szövetségi barlangba
Ellátogatsz a szövetségetek barlangjába.
Betérsz az ivóba egy pofa jéghideg sörre. Jót trécseltek a haverokkal. (+4 hírnév.) Szolgáidat közben ellátják az itatóban (+5% morál mindegyiknek).
[5 TVP-t használtál fel, maradt még 310.]

Jelentkezni nalam lehet.

Signy
IOC=International Organisation of Corruption
 
Sub-Zero a Noxoth, az óriásnyálkát támadja. A Noxoth, az óriásnyálka kileheli lelkét.

A HATALMAS PROTOLISK HERCEGEK
 
Térdre Halandók!

Köv: Quwarg királynő
A Quwarg királynő hörögve elterül.

Protolisk Hercegek

ui: MUHA
 
Sziasztok,
A Magiszterek (15002) szövetsége tagfelvételt hirdet soraiba.
Várjuk minden érdeklődő jelentkezését, amennyiben még nincs szövetsége, vagy úgy gondolja, hogy szeretne csatlakozni hozzánk – lakószinttől és Klántól függetlenül. Rövid bemutatónk: szerepjátékra hangsúlyt fektető szövetség vagyunk, jelenleg 20 taggal, ami nem nagy létszám, de annál aktívabbak vagyunk. Építésben középúton járunk, a nagy többség egyenletesen, a lehető legnagyobb mértékben épít… LCS-ben az Ödlerk fivéreknek mennénk neki, jelenleg még csak egyszer, de bővülés után akár többször is… ;-) Szövetségünk a Teaház nevű „szövetségek közötti szövetség” tagja. További részletekről szívesen írok magánban (gab.nagy@freemail.hu) és/vagy látogassátok meg honlapunkat (http://magiszterek.fw.hu)
Üdvözlettel:
Duin Arkh (7243)
 
Dubié fivér halálos sebet kapva a földre zuhan... Győztél!

Protolisk Hercegek
 
Szia!

Ha psziben utazol és szeretnél egy olyan szövetség tagja lenni, ahol az asztráltér elismert bajnokai, a pszi olimpiák nagy nevű nyertesei, a híres Köpködő Méregzsák és Monomi mellett fejlesztheted psziomikus képességeidet, akkor jelentkezz!

szger@freemai.hu
 
A Gránitszövetség (15061) tagfelvételt hirdet inaktív tagjainak helyére.

Eddig elkészült épületeink: 1-6,9,11-20,22-26,30,36-38,44.
Jelenlegi LCS ellenfelünk:Mofisztor.

Várjuk az érdeklődő galetkiket, esetleg kisebb szövetségeket összeolvadásra.

Jelentkezni a korillion@freemail.hu címen lehet.

Korillion Gwillenlath
 
Sziasztok!

A Mágustanács szövetség továbbra is fenntartja bővítési szándékát. Szövetségünket nem csak mágusok alkotják, a tolvajok és a pszionicisták klánja kivételével bármely klánból szívesen fogadunk jelentkezőket.
Elérhetőségeinket keresd az előző hozzászólásomban.
Üdvözlettel: Crag
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.