Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Borostyánba zárva
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
A képen a Talizmán című Earthdawn novelláskötet borítóját láthatod.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Nem.
 
HI
Én azt akarom kérdeni, hogy ha pl. én nekem van 15-ös zárnyitásom jelenleg, és erre van valamennyi % esélyem hogy kinyissam az ajtókat, de ha lépem a szinteket a % nem fog csökkenni??? Előre is köszönöm a segítségeteket!
 
Na összegzem: 51. szint fölött szinte már csak totemkulccsal nyitódó kapuk vannak. 2 módszer van a kinyitásukra.
1. Totemkulccsal aminek darabja 1000 arany és szintlépésenként kb kell vagy 200 vagy több ilyen ajtót nyitni vagyis kb 200.000 arany.
2. Zárnyitást 8. szint fölé emelni, és akkor van esély, hogy a karid megbütyköli a zárat. Persze ekkor még elég kevés az esély rá. Javasolt mennyiség(szerintem) 10-15-ös szint köré belőni. Ekkor már szintenként 100.000-ket spórolsz meg.

Üdv
Thilgor
 
Érdekes, de nálam több tolvajkulcs fogy mint rúnakulcs! Persze legjobban a totem! (Max. zárnyitás)
 
Itt egy konkrét példa:
51-es szint megkezdése előtt feltöltöttem barbárom kulcskészletét, vettem mind3 típusból 10-10 darabot, szintlépésig mindössze 10 db totemkulcs és 6 db rúnakulcs fogyott el 17-es (azaz max) zárnyitás mellett.
 
Akár nulla szintű zárnyitással is átmehetsz ha van kulcsod hiszen az minden esetben átvisz .... másfelől adott szinthez tartozó max. zárnyitás sem garantál 100%-os sikert, de nagy az esély, remélem ez választ ad a kérdésedre.
 
Szia!
A térkapukhoz tudja valaki hogy minimálisan mekkora szakértelem kell?
 
karakter szint/3 adja meg a max szakértelem szintet (lefelé kell kerekíteni) tehát 50. szinten 16-os zárnyitásod lehet értelemszerűen ....
 
Szasztok

45-ös vagyok és már 13-as a zárnyitásom

de tényleg 14-ig megy 50-en alatt?
 
én már mostanában is nyomom fel!
 
50. szint fölött kell a jó zárnyitás
 
Szerintem nem.
Én alacsony szinten úgy csináltam, hogy az elején 1-et raktam a zárnyitásra, utána kritikust, meg a kincskeresést mindig maxoltam és csak a maradékot költöttem továbbra is zárnyitásra. Az összes pénzből (csak pár 100-at, később 1000-ret hagytam cuccokra) mindig tolvajkulcsot vettem. Egyrészt úgyis olcsó, másrészt meg gyógyításnál ugyebár az a jó, ha minél kevesebb pénzed van. Így simán meg lehet úszni aprópénzes gyógyítással a bátorságpróbákat is, meg gyorsan le lehet lépni a csp-ket. Kb. 20-25.. szint után már gyorsan regenerálódsz, meg akkor kezd megugrani, hogy hány csp-t tudsz lépni egyszerre, szóval templomozni nem kell, pénz maradhat, a kb. 3-400 tolvajkulcs meg magasabb zárnyitással is elfogy szép lassan. Egyébként 15-nél többet nem nagyon érdemes rakni zárnyitásra, de ismétlem magam:
Tessék végigolvasni az Akadémia topicot + még a " Melyik a legjobb szakértelem a Sárkányölőben?" és a "Sárkányölő stratégia" nevezetűt! 100-300 hozzászólás van mind a 3-ban, ami nem sok, és tényleg sok infót ki lehet szűrni belőlük.
 
hááááát.... nem is tudom ... attól függ mir mész pénzre vagy jobban bírd a kalandozást vagy az arénát....
 
Hanyas szintű zárnyitás kell ahhoz, hogy kinyissam a mágikus ajtókat?
 
Hali!

Elvileg volt valahol egy kvázi táblázat, hogy miylen szintű zárnyitás milyen kulcsokat helyettesít, de valószínüleg ez ennél sokkal koplikáltabb. A legjobb, ha a zárnyitás mellett azért ott vannak a kulcsok is, mert minimális esély minden zárnyitásnál van arra, hogy ne sikerüljön kinyitni az ajtót.
Valószínüleg minél magasabb szinten jársz annál nehezebb átjutni egy-egy ajtón, amit a zárnyitás szakértelem növelésével lehet kompenzálni, ami minden bizonnyal soha nem fogja elérni a száz százalékot.
A szakértelem nagyon hasznos lehet akár alacsony szinten is, míg magasabb szinten a totemkulcs megjelenésével egyenesen kötelező, főleg miután minden térkapu ilyen kulccsal nyitható csak.
Az alku mit sem ér a tudás könyvének megjelenése óta.

Üdv:Celeborn
 
Hali!

A statisztikában elfoglalt hely nem mindig mérvadó, van mikor felhalmozódnak a cselekvéspontok és lehet az illető elméletileg előtted jár csak nem kalandozta le a cselekvéseit. Ha a körülötted lévők között nem túl nagy az eltérés, akokr ez ilyen látványosan megmutatkozik.
Lásd például van aki hétvégén nem lép és olyankor akár több tíz helyet is lehet átmenetileg javítani.

Üdv: Celeborn
 
Hi!

A győzelmi arány, vagy százalékba cask és kizárólag a kalandozás és a bátorságpróba számít bele, arénagyőzelmek vereségek nem módosítják a százalékos értéket.
Viszont, ha táborozás alatt aratsz győzelmet, azért ha tapasztalatot nem is, de a plusz egy győzelmet megkapod.

Üdv: Celeborn
 
Megint nem témábavágó a kérdés. Hogy lehet az hogy az egykorú toplistán 3 néha 4 helyet is "ingadozok"? Föl le. Megvan a legnagyobb tapasztalatkövem, csak néha arénázok akkor nyerek 70-ban. A kalandozásim során szinte hp-t sem veszek. 42 szintű tünde.
 
Elmeletileg belekene.Elvegre harcoltal, es pihenes alatt nem latod a karit, de ez nem jelenti azt, hogy nem csinal semmit.
Valszeg beleszamit.
 
Nem témábavágó a kérdés. A pihenés alatti győzelem/vereség is bele számít a győzelmek százalékába?
 
Írigyellek. Nekem 20. szinten van a zárnyitásom mégis eszi a kaland a totemkulcsot, még ha nem is oly sűrűn...
 
Nekem 41 es szinten 13 as zárnyitás(max) szinte perfekt. Szerintem nem is fogok többet rápakolni.
Alig-alig fogy kulcsom.
 
Most Kövg szinten tok újra zárnyitásra tenni. Aki, nem keres 1000 aranyat legalább 2 CSP-vel annak érdemes felfejleszteni legalább 10-es szintre. Én nekem most is vesz el kulcsot, pedig fullos a zárnyitásom erre a szintre.. (14-es zárnyitás)
 
Neked felesleges a zárnyitás, nekem nem :-).
Nekem most perpillanat az alku felesleges, hiszen már vagy 10-15 szint óta nem adtam el semmit. Ha majd el kell adnom, akkor veszek egy tudás könyvét.
 
Meg még annyi, hogy kalandonként nem mindig megy el 1000 arany, viszont majdnem mindig jön mostmár 1000 feletti arany, meg igen sokszor egy tárgy, amit eladok 2500 körül...
 
Hát nemtom, én az egyhetes toplistában ígyis messze megelőzöm az utánam jövőt. Maxos a kincsker, a kritikus és az alku, van mellette 1es kitartás és 2es tombolás.

Én úgy tapasztalom, hogy felesleges a zárnyitás De ez persze egyéni vélemény, teljesen igazad van:P
 
Szerintem a zárnyitás akkor jelent meg soksok karakternél amikor a tudás könyve is,főleg hogy jött a beijesztés hogy 50 felett már minden lépés 1 totemkulcs.Persze ez tényleg igy van 99%-ban.
Tehát a tudás könyvéig lehet finanszírozni a kulcsfogyást, meg addig ugyse jön be a totemkulcs.

Üdv:Amen
 
Teljesen felesleges a zárnyitás :-)?
Alacsony szinten biztos. De amikor az embernek kalandonként elmegy egy 1000 aranyba kerülő totemkulcsa, akkor elkezd gondolkozni... Nekem maxos a zárnyitásom is és a kincskeresésem is. Ilyen egyszerű...
 
És a legviccesebb az az egészben, hogy vannak olyanok, akik ugyan jó topicban kérdeznek, de a beírt kérdésük alatt 2-3 beírással lentebb ott a válasz, de azt is lusták elolvasni... Akkor mit csodálkozunk a sok felesleges topic megnyitásán?

De hogy a témához is szóljak. Teljesen felesleges a zárnyitás, mert egy maxos kincskereséssel többre megy az ember, mint ha majdnem maxos zárnyitása van a drága kulcsokhoz és csak kicsi/semmi kincskeresése. Ugyanis pénzben még mindig az első verzió a gazdaságosabb, ráadásul a cuccokat is hamar megtalája a kari az adott szinten...
 
Erre a magyarázatra úgyan semmi szükség nem volt. Mert én tudom hogy mi "lényeg" ,és szerintem más is. Azért köszönm az útbaigazítást.

Tisztelettel: Lord Jannew
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.